Osta Fluke-tuote, saat toisen Fluke- tuotteen kaupan päälle!

Kiitos, että ostit Fluke-instrumentin. Arvostamme luottamustasi tuotemerkkiimme.

Pyydä lahjasi noudattamalla tämän verkkosivuston vaiheita. Hanki todiste ostosta, digitaalinen tai fyysinen. Sinun on annettava ostoksesi tiedot myöhemmin.

Tarjous voimassa 30.06.2021 saakka
Tarjouksen säännöt

Lyhyet ehdot

Saat Fluke-työkalun kaupan päälle, kun ostat 200 €:lla.*

Näin saat työkalun Flukelta kaupan päälle:
1. Käytä vähintään 200 € mihin tahansa kampanjaan kuuluvaan Fluke-tuotteeseen 15. helmikuuta 2021 ja 30. kesäkuuta 2021 välisenä aikana.
• Ostokset on tehtävä valtuutetulta Fluke-jälleenmyyjältä jossakin seuraavista maista: Euroopan unioni (mannermaa), Iso-Britannia, Sveitsi, Norja, Ruotsi, Suomi, Albania, Bosnia-Hertsegovina, Islanti, Makedonia ja Serbia.
• Ostosta on oltava todiste joko kuitin tai laskun muodossa. Pakkauslomakkeet, ostotilaukset tai tilausvahvistukset eivät ole hyväksyttäviä todisteita ostosta.
• Tämä kampanja koskee vain tiettyjä Fluke-tuotteita.
• Jos kyseessä on verkko-ostos, kuljetusliikkeen, toimituspäivämäärän ja sähköisen seurantatunnuksen sisältävä toimitustodistus on esitettävä.
2. Lunasta lahjasi verkossa! Käy osoitteessa www.fluke.fi/freefluke
3. Nauti uudesta Fluke-työkalustasi!

*Erillisiä kampanjaehtoja sovelletaan. Osallistumalla tähän kampanjaan hyväksyt sen ehdot. Lue kampanjaehdot osoitteessa www.fluke.fi/freefluke .

Ehdot kokonaisuudessaan
Kampanjaehdot

1. Kampanjan kuvaus:

Osana tätä kampanjaa (Kampanja) Kampanja-ajan (määritetty osiossa 3 alla) aikana soveltuvat loppukäyttäjäasiakkaat, jotka täyttävät kaikki näissä ehdoissa asetetut kampanjakelvollisuuden ehdot, saavat erikseen erityisen Fluke-tuotteen asiakkaan tekemän oston mukaan alla määritettyjen ehtojen mukaan. Kampanjan mukaisesti Fluke Europe B.V. -yhtiön tai sen Euroopan unionissa (mannermaa), Isossa-Britanniassa, Sveitsissä, Norjassa, Ruotsissa, Suomessa, Albaniassa, Bosnia-Hertsegovinassa, Islannissa, Makedoniassa ja Serbiassa toimivien tytäryhtiöiden (”sponsori”), jotka harjoittavat liiketoimintaa Fluke IG:n, Fluke Calibrationin tai Fluke Networks -brändin nimissä, asiakkaat ovat oikeutettuja saamaan valitsemansa Fluke-tuotteen (”lahja”), joka vastaa Fluke-tuotteiden ostohintaa (ks. alla olevan kohdan 2 taulukko).

Tätä kampanjaa varten termi Fluke-tuotteet on määritelty erikseen seuraavasti:

Fluke-tuotteet tarkoittavat seuraavia:
- Fluke Industrial-tuotteet, jotka luetellaan osoitteessa https://www.fluke.com/en-gb-products;
- Fluke Calibration -tuotteet, jotka luetellaan osoitteessa https://eu.flukecal.com/products (pois lukien huoltosuunnitelmat ja kalibrointipalvelut) ja
- Fluke Networks -tuotteet, jotka luetellaan osoitteessa www.flukenetworks.com.
Erityisesti tämä sulkee pois kaikki muut Fluke-tuotteet, joita ovat esimerkiksi Fluke Biomedical, Beha-Amprobe, Pomona, Comark, eMaint software ja Pasific Laser Systems.

2. Osallistumisoikeus ja kampanja-aika:

Tämän kampanjan tarkoituksia varten asiakkaan on asuttava Euroopan unionissa (mannermaa), Isossa-Britanniassa, Sveitsissä, Norjassa, Ruotsissa, Suomessa, Albaniassa, Bosnia-Hertsegovinassa, Islannissa, Makedoniassa tai Serbiassa. Ollakseen oikeutettu osallistumaan tähän kampanjaan asiakkaan on ostettava Fluke-tuotteita vähintään 200 €:n arvosta ansaitakseen lahjan kampanja-aikana, joka alkaa klo 00.00 (CET) 15. helmikuuta 2021 ja päättyy klo 23.59 (CET) 30. kesäkuuta 2021 (”kampanja-aika”).

Asiakkaalla on oltava ostosta lasku/kuitti, jossa näkyy kampanja-aikaan kuuluvan Fluke-tuotteen ostopäivä. Järjestäjän tietokone on kampanjan virallinen ajanottoväline. Kampanja koskee vain kampanja-aikana tehtyjä ostoja.

Osallistumaan oikeutetut asiakkaat voivat valita ja lunastaa alla olevista vaihtoehdoista yhden (1) lahjan, joka vastaa asiakkaan Fluke-tuotteesta kampanja-aikana oston yhteydessä maksamaa summaa(pois lukien ALV ja muuta myyntiverot, kuljetus-/käsittelymaksut ja muut lisämaksut). Jos laskuissa on näkyvissä muita kuin kampanjaan kuuluvia Fluke-tuotteita, vain Fluke-tuotteista muodostuva hinta huomioidaan lahjakategorian määrittämisessä. 


3. Kampanjan osallistumisohjeet:

Saadakseen lahjan osallistumiseen oikeutettujen asiakkaiden on toimittava alla olevien ohjeiden mukaan:

a. Asiakkaiden on jätettävä pyyntö verkkorekisteröitymislomakkeen kautta osoitteessa www.fluke.fi/freefluke . Kampanjalomake on täytettävä kokonaan ja sen mukana on lähetettävä selkeä, lukukelpoinen skannattu kuva kampanja-aikana ostetun Fluke-tuotteen kuitista todisteeksi ostosta. Pakkauslomakkeet, ostotilaukset tai tilausvahvistukset eivät ole hyväksyttäviä todisteita ostosta. Tämän kampanja-ajan ulkopuolella päivätyt laskut eivät ole kelvollisia, ja niitä ei huomioida.

b. Asiakkaiden on valittava rekisteröintilomakkeessa verkossa haluamansa lahja ostoon käyttämänsä summan mukaan.

c. Asiakkaat voivat jättää vain yhden (1) hakemuksen laskua kohti. Laskuja ei voi käyttää yhdessä tai käyttää useammin kuin kerran.

d. Sponsori hyväksyy kelvollisia hakemuksia kampanja-ajan alusta aina 30. heinäkuuta 2021 asti (”hakemusten eräpäivä”). Tämän päivämäärän jälkeen saapuneet hakemukset hylätään kelpaamattomina.

e. Järjestäjä tarkistaa lähetetyt kuvat laskuista, asiakkaan valitseman lahjavalinnan sekä lomakkeet. Jos lomakkeessa, valitussa lahjassa tai asiakkaan ilmoittamassa ostosummassa on epäselvyyksiä, järjestäjällä on oikeus omalla päätöksellään valita asiakkaalle oikea lahja. Jos asiakkaan hakemus ei täytä näitä kampanjaehtoja tai on muuten lukukelvoton, järjestäjä ilmoittaa tästä asiakkaalle.

f. 30 päivän sisällä hakemusten eräpäivästä sponsori tai sen edustajat lähettävät lahjan asiakkaan osoitteeseen, johon kampanjaan kuuluvat Fluke-tuotteet alun perin lähetettiin.

g. Jos asiakas ei saa ilmaista lahjaa, hänen on ilmoitettava siitä viipymättä järjestäjälle, viimeistään 15. elokuuta 2021 mennessä. Järjestäjä päättää itse, vastaako se tämän päivän jälkeen vastaanotettuihin ilmoituksiin saapumattomista lahjoista.

4. Kampanjan muut rajoitukset ja ehdot:

Tämä kampanja on itsenäinen kampanja, eikä sitä voi yhdistää millään tavalla muihin kampanjoihin, tarjouksiin, alennuksiin tai kuponkeihin. Lahjaa ei voi saada muista palveluista tai ostoksista, eikä sitä voi yhdistää muihin erikoistarjouksiin, kampanjoihin tai sopimuksiin.

Järjestäjä tarkistaa asiakkaan ja kaikki asiakkaan tämän kampanjan yhteydessä järjestäjälle lähettämät materiaalit oman harkintansa mukaan. Järjestäjä voi hylätä omalla päätöksellään kaikki kampanjaan liittyvät lähetetyt materiaalit, jotka eivät jollakin tavalla täytä kampanjan ehtoja, ja asiakas voi menettää osallistumisoikeutensa kampanjaan.

Tähän kampanjaan osallistuvat henkilöt, jotka ostavat Fluke-tuotteita työnantajalleen tai tämän puolesta, suostuvat toimittamaan tämän kampanjan mukaisesti mahdollisesti myönnetyn lahjan pikaisesti työnantajalleen ja toimittamaan pyydettäessä todisteen lahjan toimittamisesta. Osallistujat suostuvat myös noudattamaan työnantajansa lahjojen vastaanottamista koskevia käytäntöjä.

Järjestäjän, sen emoyhtiön, tytäryhtiöiden, jälleenmyyjien ja edustajien työntekijät, jakelijat, jälleenmyyjät, edustajat, tukkumyyjät ja heidän edustajansa, päälliköt ja toimihenkilöt sekä heidän perheensä (vanhemmat, sisarukset, lapset ja puolisot) ja samassa taloudessa asuvat henkilöt (sukulaiset tai ei) eivät saa osallistua tähän kampanjaan. Lisäksi kilpailevan työkalunvalmistajan tai jälleenmyyjän työntekijät, toimihenkilöt, päälliköt, edustajat tai jälleenmyyjät eivät saa osallistua kampanjaan. Lain mukaan seuraavat eivät ole oikeutettuja osallistumaan: vierasmaalaisen hallituksen tai hallituselimen tai julkisen kansainvälisen järjestön työntekijät; henkilöt, jotka toimivat virallisesti tällaisen hallituselimen tai järjestön puolesta tai sen nimissä; valtion omistamien tai ohjaamien yritysten työntekijät sekä henkilöt, jotka tukevat poliittista puoluetta, puolueen virkamiehiä tai ehdokkaita. Tämä kampanja ei koske myöskään sellaisia terveydenhuollon ammattilaisia, jotka ovat a) yksityishenkilöitä (tai yksiköitä), jotka osallistuvat terveydenhuoltopalvelujen tarjoamiseen potilaille, tai b) yksityishenkilöitä (tai yksiköitä) jotka ostavat, vuokraavat, suosittelevat, käyttävät, järjestävät ostettavaksi tai vuokrattavaksi tai määräävät potilaille järjestäjän lääketieteellisiä tuotteita tai palveluja terveydenhuollon ammattilaisten puolesta, mukaan lukien lääkäreiden myyntiedustajat, lääkäriklinikoiden johtajat ja terveydenhuoltoyhtiöiden osto-organisaatioiden johtohenkilöt.

5. Vastuuvapauslauseke:

Järjestäjä ja sen emoyhtiöt tai tytäryhtiöt sekä niiden johtajat, toimihenkilöt, ammatilliset neuvonantajat, jälleenmyyjät, edustajat, työntekijät ja toimitsijat (yhteisnimikkeellä vapautetut osapuolet) eivät ole millään tavalla vastuussa seuraavista: (a) kampanjaan liittyvät myöhästyneet, kadonneet, väärälle henkilölle päätyneet, vääristyneet tai vahingoittuneet viestit, lähetykset tai lunastuspyynnöt; (b) puhelinta, sähkölaitteita, laitteistoja, ohjelmistoja, verkkoa, internetiä tai muita tietokoneita tai viestintää koskevat, kampanjaan liittyvät toimintahäiriöt tai -katkot; (c) kaikki kampanjan keskeytykset, vammat, vauriot tai menetykset, jotka eivät ole järjestäjän tai valtuuttamattoman henkilön toimesta tai muun puuttumisen avulla estettävien tapahtumien seurausta, tai (d) kampanjan materiaaleihin liittyvät kirjoitus- tai painovirheet.

6. Vapautus vastuusta ja vahingonkorvausvastuusta:

Ellei laki toisin määrää, asiakas antaa kampanjaan osallistumalla kaikille vapautetuille osapuolille vastuuvapauden kaikista suorista, erityisistä, sattumanvaraisista tai aiheutuvista vastuista, velvoitteista, vaurioista, vaateista, haasteista, toimenpiteistä, kuluista ja kaikenlaisista menetyksistä ja vaurioista, kuten kaikista verovastuista tai mahdollisuuksien menettämisistä, joita tähän kampanjaan ja sen tarjouksiin liittyville vapautetuille osapuolille voidaan asettaa tai joista he voivat joutua osallisiksi. Näihin voivat kuulua esimerkiksi seuraaviin seikkoihin liittyvät tai niistä aiheutuvat vaateet: (a) kaikki tekniset ongelmat tai laitteiden viat (jotka ovat tai eivät ole järjestäjän hallittavissa); (b) kaikki varkaudet, valtuuttamattomat käytöt tai kolmannen osapuolen aiheuttamat häiriöt, (c) kaikki myöhästyneet, hävinneet, vaurioituneet tai väärälle henkilölle (järjestäjän vastaanottamisen jälkeen tai sitä ennen, järjestäjän hallinnassa tai ei) joutuneet korvauspyynnöt (d) kaikki postipalveluiden aiheuttamat vauriot; (e) kaikki poikkeukset näissä kampanjaehdoissa mainituista tuotteen arvoista; (f) kaikki osallistujalle koituvat verovastuut tai (g) kampanjan aikana tarjottavien tuotteiden käyttö tai väärinkäyttö.

7. Muut:

Kampanjaa sekä sen ehtoja hallinnoidaan ja tulkitaan sponsorin sijaintialueen lakien mukaisesti huomioimatta ristiriitoja tai oikeusistuimen paikan valintaan liittyviä ehtoja, jotka voivat viitata minkä tahansa termin tulkintaan toisten tuomiovaltojen laeissa. Kaikki tätä kampanjaa ja näitä ehtoja koskevat oikeustoimet voidaan tuoda vain sponsorin sijaintialueella sijaitsevien alueellisten ja valtion tason oikeusistuimiin ja tällaisessa tilanteessa molemmat osapuolet suostuvat ilman erillistä suostumusta näiden oikeusistuinten tuomiovaltaan. Jos mitään näiden ehtojen osaa pidetään laittomana tai laillisesti pätemättömänä, nämä osat poistetaan eikä niitä laiteta täytäntöön ja mikäli näiden ehtojen pääasialliset ehdot ovat yhä lain mukaisia ja päteviä, nämä jäljelle jäävät ehdot pysyvät voimassa ja pätevinä.

Asiakasta sitovat nämä ehdot sekä järjestäjän tekemät päätökset, jotka ovat kaikissa suhteissa lopullisia ja sitovia. Lain antamien vapauksien puitteissa järjestäjä varaa itselleen oikeuden muuttaa näitä ehtoja milloin vain omalla päätöksellään ja keskeyttää tai perua kampanjan tai kenen tahansa asiakkaan osallistumisen siihen, jos tietokonevirukset, valtuuttamattomat ihmisen tekemät toimet tai muut järjestäjän hallitsemattomissa olevat asiat vaikuttavat kampanjan hallinnoimiseen, turvallisuuteen tai toteuttamiseen. Muuten järjestäjästä tulee (omalla päätöksellään) kykenemätön kampanjan toteuttamiseen suunnitelman mukaisesti. Näin voi tapahtua myös muusta järjestäjän omalla päätöksellä määrittämästä syystä.

Nämä ehdot ovat kampanjaa kokonaisuudessaan määrittävä sopimus ja sitova asiakkaalle. Muita sopimuksia, suullisia tai muita, ei pidetä kampanjan kannalta sitovina ellei niitä ole annettu kirjallisina ja järjestäjän allekirjoittamina. Jos mikään kampanjaan liittyvä asiakirja on ristiriidassa näiden ehtojen kanssa, nämä ehdot ovat ensisijaiset. Lain antamien enimmäisvapauksien puitteissa mitään vapauksia mistään näistä ehdoista ei anneta missään asiakkaan ja järjestäjän välisissä toimenpiteissä tai asiakkaan tai järjestäjän epäonnistuessa puolustaa oikeuksiaan näihin ehtoihin liittyen missään tilanteessa tai tilanteissa.

Asiakkaalta, joka rikkoo näitä ehtoja tai mitä tahansa lakia, säännöstä tai säädöstä osallistuessaan tähän kampanjaan, sekaantuu kampanjan toteuttamiseen tai aloittaa mitään järjestäjää, kampanjaa tai muuta osallistujaa kohtaan vahingollisia tai epäreiluja menettelyjä (vahingollisuuden määrittäminen on järjestäjän yksinoikeus) voidaan poistaa oikeus osallistua kampanjaan ja muita lainmukaisia oikeuksia tai korvausvaadeoikeuksia.

Järjestäjä käyttää asiakkaan järjestäjälle antamia henkilötietoja järjestäjän tietosuojakäytännön mukaan (luettavissa osoitteessa http://en-us.fluke.com/site/privacy). Jos sinulla on näihin ehtoihin tai kampanjaan liittyviä kysymyksiä, lähetä sähköpostia osoitteeseen privacypolicy@fluke.com tai postita ne alla olevaan osoitteeseen.

8. Järjestäjän osoitetiedot:

Fluke Europe B.V., BIC 1, 5657 BX, Eindhoven, The Netherlands.

9. Tekijänoikeus- ja tavaramerkki-ilmoitukset:

Kampanja ja sen materiaalit kuuluvat seuraaviin tekijänoikeuksiin: © 2021 by Fluke Corporation All rights reserved. FLUKE on Fluke Corporationin rekisteröity tavaramerkki.

Tähän kampanjaan voi rekisteröityä vain 15. helmikuuta 2021–30. kesäkuuta 2021 välisenä aikana.

Yhteystiedot:

Osoitetiedot:Fluke Finland Oy
Teknobulevardi 3-5
01530 VANTAA
Puhelinnumero:+46 856 637 400
Faksinumero:+46 800 111 858
Sähköposti:cs.fi@fluke.com

Etusivu   |   Sivukartta   |   Ohjelmistojen käyttöoikeudet   |   Myyntiehdot ja -edellytykset   |   Tietosuojalauseke   |   Vastuuvapauslauseke   |   © 1995 - 2023 Fluke Corporation