Osta Fluke Thermal Imaging -kamera Ti480PRO tai TiX580 ja saat ylimääräisen ILMAISEKSI Fluken

Kiitos, että ostit Fluke-instrumentin. Arvostamme luottamustasi tuotemerkkiimme.

Pyydä lahjasi noudattamalla tämän verkkosivuston vaiheita. Hanki todiste ostosta, digitaalinen tai fyysinen. Sinun on annettava ostoksesi tiedot myöhemmin.

Tarjous voimassa 30.06.2023 saakka
Tarjouksen säännöt
Osta Fluke-lämpökamera, Ti480PRO tai TiX580 ja valitse ILMAINEN Fluke-lahja

FLK-OBJEKTIIVI/TELE2, 4335350; FLK-OBJEKTIIVI/WIDE2, 4335361; FLUKE-279FC I/B, 4989200; FLK-PTI120 9 H, 5302512


Näin saat ILMAISEN lahjan Flukelta:

• Osta kampanjaan kuuluva Fluke-lämpökamera Ti480PRO tai TiX580 1. maaliskuuta 2023 ja 30. kesäkuuta 2023 välisenä aikana.
• Tähän kampanjaan voivat osallistua loppukäyttäjäasiakkaat, jotka asuvat Euroopan unionissa (mannermaalla), Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Sveitsissä, Norjassa, Ruotsissa, Suomessa, Albaniassa, Bosnia-Hertsegovinassa, Islannissa, Makedoniassa tai Serbiassa. Tuotteet täytyy ostaa valtuutetulta Fluke-jälleenmyyjältä asiakkaan asuinmaassa.
• Ostosta vaaditaan tosite joko kuitin tai laskun muodossa. Pakkauslähetteet, ostotilaukset tai tilausvahvistukset eivät ole hyväksyttäviä tositteita ostosta.
• Muut kuin kampanjaan kuuluvat tuotteet EIVÄT oikeuta kampanjatarjoukseen.
• Jos kyseessä on verkko-ostos, kuljetusliikkeen toimitustodistuksen on sisällettävä kulojetusliikkeen nimi, toimituspäivämäärä ja sähköinen seurantatunnus.
Lunasta maksuton Fluke-lahja verkossa! Käy osoitteessa: www.fluke.fi/freefluke-claim
Vastaanota ja nauti uudesta ilmaisesta Fluke-lahjasta!
*Erillisiä kampanjaehtoja sovelletaan. Osallistumalla tähän kampanjaan hyväksyt sen ehdot. Lue kampanjan ehdot osoitteessa www.fluke.fi/freefluke

Kampanjan ehdot

1. Kampanjan kuvaus:

Osallisiksi tähän kampanjaan kampanja-aikana (määritelty osiossa 3 jäljempänä) kelpuutetaan ne loppukäyttäjäasiakkaat, jotka täyttävät kaikki näissä ehdoissa asetetut kampanjan kelpoisuusehdot, ja ovat siten kelpuutettuja saamaan Fluke-työkalun veloituksetta siten kuin jäljempänä selitetään. Kampanjan puitteissa Fluke Europe B.V:n tai sen osakkuusyritysten (”järjestäjä”) soveltuvat loppukäyttäjäasiakkaat ovat oikeutettuja saamaan jonkin valitsemansa Fluke-työkalun seuraavasta valikoimasta: FLK-OBJEKTIIVI/TELE2, 4335350; FLK-OBJEKTIIVI/WIDE2, 4335361; FLUKE-279FC, 4989200; FLK-PTI120, 5302512
(”Lahja”), kun ostat jonkin kampanjaan kuuluvan Fluke-tuotteen (/-tuotteet) jäljempänä annetusta luettelosta:

”Fluke-tuotteet” tarkoittavat mitä tahansa jäljempänä luetelluista Fluke-tuotteista:

Mallin kuvaus Tuotenumero

FLK-TI480PRO 60HZ -infrapunakamera 640X480; SR 4947326
FLK-TI480PRO 9HZ -infrapunakamera 640X480; SR 4947332
FLK-TIX580 60HZ -infrapunakamera; 640X480; SR 4842073
FLK-TIX580 9HZ -infrapunakamera; 640X480; SR 4841945

Nimenomaisesti pois suljettuja ovat kaikki muut Fluke-tuotteet, mukaan lukien ne Fluke-tuotteet, joita ei ole lueteltu edellä, sekä Fluke Calibration-, Fluke Networks-, Fluke Biomedical-, Beha-Amprobe-, Pomona-, Comark-, eMaint- ja Pacific Laser Systems -ohjelmistot.

2. Kelpuutus ja kampanja-aika:

Tämän kampanjan tarkoitusta varten asiakkaan on asuttava Euroopan unionissa mannermaan alueella, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Sveitsissä, Norjassa, Ruotsissa, Suomessa, Albaniassa, Bosnia-Hertsegovinassa, Islannissa, Makedoniassa tai Serbiassa. Jotta asiakas olisi kelpuutettu osallistumaan tähän kampanjaan, hänen on ostettava Fluke-tuote kampanjan aikana, joka alkaa 1. maaliskuuta 2023 klo 12:00 (CET) ja päättyy 30. kesäkuuta 2023 klo 23:59 (CET) (”Kampanjan aika”).

Asiakkaalla on oltava ostosta lasku/kuitti, jossa näkyy kampanjan aikainen Fluke-tuotteen ostopäivä. Järjestäjän tietokone on kampanjan virallinen ajanottoväline. Kampanja koskee vain kampanjan aikaisia ostoja.

Osallistumaan kelpuutetut asiakkaat voivat lunastaa edellä annetuista vaihtoehdoista tai ajoittain asiakkaalle tarjotuista vaihtoehdoista yhden (1) lahjakseen valitsemansa Fluke-tuotteen, joka vastaa asiakkaan Fluke-tuotteesta kampanjan aikana ostaessaan maksamaa summaa (poislukien ALV ja muut myyntiverot, kuljetus-/käsittelymaksut ja muut lisämaksut). Jos laskuissa on näkyvissä muita kuin Fluke-tuotteita Fluke-tuotteen/-tuotteiden lisäksi, vain Fluke-tuotteista muodostuva hinta huomioidaan arvioitaessa kelpuutusta lahjaan.

3. Kampanjan osallistumisohjeet:

Saadakseen lahjan, asiakkaiden on toimittava seuraavassa esitetyn prosessin mukaisesti:

a. Asiakkaiden on rekisteröitävä pyyntö verkkorekisteröitymislomakkeen kautta osoitteessa www.fluke.fi/freefluke-claim . Kampanjalomake on täytettävä kokonaan ja sen mukana on lähetettävä selvä, lukukelpoinen skannattu kuva kampanja-aikana ostetun Fluke-tuotteen kuitista tositteena ostosta. Pakkauslomakkeet, ostotilaukset tai tilausvahvistukset eivät ole hyväksyttäviä tositteita ostosta. Tämän kampanja-ajan ulkopuolella päivättyjä laskuja ei kelpuuteta eikä niitä huomioida. Ostotodistuksen lisäksi, asiakkaan osoite vaaditaan, jotta lahjan voisi vastaanottaa.

b. Asiakkaiden on valittava yksi lahja verkkorekisteröintilomakkeessa aiemmin ensimmäisessä kappaleessa mainituista kahdesta vaihtoehdosta.

c. Asiakkaat voivat jättää vain yhden (1) lahjahakemuksen yhtä Fluke-tuotetta kohti. Laskuja ei voi käyttää yhdistää eikä käyttää useammin kuin kerran.

d. Järjestäjä hyväksyy voimassa olevat hakemukset 31. elokuuta 2023 saakka (”Hakemusten eräpäivä”), ja ostotosite tulee olla päivätty 1. maaliskuuta ja 30. kesäkuuta välisenä aikana. Tämän päivämäärän jälkeen saapuneet hakemukset hylätään epäkelpoina.

e. Järjestäjä tarkistaa lähetetyt laskuskannaukset, lahjavalinnan sekä lomakkeet. Jos lomakkeessa on epäjohdonmukaisuuksia, kuten Fluke-tuotteen ostamatta jääminen, järjestäjällä on oikeus oman harkintansa mukaisesti päättää asiakkaan kelpoisuudesta lahjan saamiseen. Jos asiakkaan hakemus ei täytä näitä kampanjaehtoja tai on muutoin lukukelvoton, asiakkaalle ilmoitetaan tästä.

f. Järjestäjä tai sen edustajat lähettävät lahjan asiakkaan antamaan osoitteeseen 45 päivän sisällä hakemusten viimeisestä jättöpäivästä.

g. Jos asiakas ei saa ilmaista lahjaa, hänen on ilmoitettava siitä viipymättä järjestäjälle, viimeistään 31. elokuuta 2023 mennessä.. Järjestäjä päättää itse, vastaako se tämän päivän jälkeen vastaanotettuihin saapumattomuusilmoituksiin.

4. Kampanjan muut rajoitukset ja ehdot:

Tämä kampanja on itsenäinen kampanja, eikä sitä voi yhdistää millään tavalla muihin kampanjoihin, tarjouksiin, alennuksiin tai kuponkeihin. Lahjaa ei voi saada muista palveluista tai ostoksista, eikä sitä voi yhdistää muihin erikoistarjouksiin, kampanjoihin tai sopimuksiin.

Järjestäjä todentaa asiakkaan ja kaikki asiakkaan tämän kampanjan yhteydessä järjestäjälle lähettämät materiaalit oman harkintansa mukaan. Järjestäjä voi hylätä omalla päätöksellään kaikki kampanjaan liittyvät lähetetyt materiaalit, jotka eivät jollakin tavalla täytä kampanjan ehtoja, ja asiakas voi menettää osallistumisoikeutensa kampanjaan.

Tähän kampanjaan osallistuvat henkilöt, jotka ostavat Fluke-tuotteita työnantajalleen tai tämän puolesta, suostuvat toimittamaan tämän kampanjan mukaisesti mahdollisesti myönnetyn lahjan pikaisesti työnantajalleen ja toimittamaan pyydettäessä todisteen lahjan toimittamisesta. Osallistujat suostuvat myös noudattamaan työnantajansa lahjojen vastaanottamista koskevia käytäntöjä.

Järjestäjän, sen emoyhtiön, tytäryhtiöiden, jälleenmyyjien ja edustajien työntekijät, jälleenmyyjät (/alijakelijat) ja heidän edustajansa, päälliköt ja toimihenkilöt sekä heidän perheensä (vanhemmat, sisarukset, lapset ja puolisot) ja samassa taloudessa asuvat henkilöt (sukulaiset tai ei) eivät ole kelpuutettuja osallistumaan tähän kampanjaan. Lisäksi kilpailevan työkalunvalmistajan tai jälleenmyyjän työntekijät, toimihenkilöt, päälliköt, edustajat tai jälleenmyyjät eivät ole kelpuutettuja osallistumaan tähän kampanjaan. Lain mukaan tämä kampanja ei sovellu seuraaville henkilöille: hallituksen tai hallituselimen tai julkisen kansainvälisen järjestön työntekijät; henkilöt, jotka toimivat virallisesti tällaisen hallituselimen tai järjestön puolesta tai sen nimissä; valtion omistamien tai ohjaamien yritysten työntekijät sekä henkilöt, jotka tukevat poliittista puoluetta, puolueen virkamiehiä tai ehdokkaita. Tämä kampanja myöskään sovellu sellaisille terveydenhuollon ammattilaisille, jotka ovat a) yksityishenkilöitä (tai entiteettejä), jotka osallistuvat terveydenhuoltopalvelujen tarjoamiseen potilaille, tai b) yksityishenkilöitä (tai entiteettejä), jotka ostavat, vuokraavat, suosittelevat, käyttävät, järjestävät ostettavaksi tai vuokrattavaksi tai määräävät potilaille järjestäjän lääketieteellisiä tuotteita tai palveluja terveydenhuollon ammattilaisten puolesta, mukaan lukien lääkäreiden myyntiedustajat, lääkäriklinikoiden johtajat ja terveydenhuoltoyhtiöiden osto-organisaatioiden johtohenkilöt.

5. Vastuuvapauslauseke:

Järjestäjä ja kukin sen emoyhtiöistä, tytäryhtiöistä ja alayhtiöistä sekä kukin niiden johtajista, virkailijoista, ammatillisista neuvonantajista, jakelijoista, edustajista, työntekijöistä ja edustajista (yhdessä ”vastuusta vapautetut osapuolet”) eivät ole vastuussa tai korvausvelvollisia: (a) kampanjaan liittyvistä myöhästyneistä, kadonneista, väärälle henkilölle päätyneistä, vääristyneistä tai vahingoittuneista viesteistä, lähetyksistä tai lunastuspyynnöistä; (b) puhelinten, sähkölaitteitteiden, laitteistojen, ohjelmistojen, verkkojen, internetin tai muiden tietokoneiden tai viestintään ja kampanjaan liittyvistä toimintahäiriöistä tai -katkoista; (c) jostakin kampanjan keskeytyksestä, vammoista, vahingoista tai menetyksistä, jotka ovat aiheutuneet tapahtumista, jotka ovat järjestäjän vaikutusvallan ulkopuolella tai jotka ovat seurausta valtuuttamattoman henkilön toimista tai muusta puuttumisesta, tai (d) joistakin kampanjan materiaaleihin liittyvistä kirjoitus- tai painovirheistä.


6. Vapautus vastuusta ja vahingonkorvausvastuusta:

Ellei toisin ole laissa kielletty, osallistumalla kampanjaan, asiakas vapauttaa ja suostuu vapauttamaan kunkin vapautetun osapuolen kaikesta vastuusta ja velvoitteista, jotka liittyvät vammoihin, korvausvaatimuksiin, haasteisiin, oikeustoimiin, kustannuksiin, kuluihin ja kaikenlaisiin menetyksiin tai vahinkoihin, mukaan lukien mahdollinen verovastuu tai mahdollisuuden menetys, joko suoraan, epäsuorasti, erityisesti, satunnaisesti tai välillisesti, joita voidaan määrätä tällaiselle vapautetulle osapuolelle tai jotka ovat aiheutuneet tällaiselle vapautetulle osapuolelle, ja jotka johtuvat kampanjasta ja sen nojalla tehdyistä tarjouksista tai jotka liittyvät niihin jollakin tavalla, mukaan lukien rajoittumatta, jos tapaus johtuu seuraavista syistä tai liittyy niihin: (a) tekniset ongelmat tai laitteiston toimintahäiriöt (riippumatta siitä, onko ne järjestäjän hallinnassa vai ei) (b) varkaus, luvaton käyttö tai kolmannen osapuolen häirintä (c) mikä tahansa lunastuspyyntö, joka on myöhässä, menetetty, muutettu, vahingoittunut tai suunnattu väärin (riippumatta siitä, onko järjestäjä vastaanottanut sen vai ei ja riippumatta siitä, onko asia järjestäjän hallinnassa vai ei) (d) postin käytöstä aiheutuneet vahingot (e) tuotearvon vaihtelusta näissä kampanjaehdoissa esitettyyn nähden (f) osallistujalle aiheutunut verovelka; tai (g) kampanjassa tarjottujen tuotteiden käytöstä tai väärinkäytöstä.

7. Muut:

Kampanjaa sekä sen ehtoja hallinnoidaan ja tulkitaan järjestäjän sijaintialueen lakien mukaisesti huomioimatta ristiriitoja tai oikeusistuimen paikan valintaan liittyviä ehtoja, jotka saattavat viitata minkä tahansa käsitteen tulkintaan jonkin muun toimivalta-alueen lakien mukaisesti. Kaikki tätä kampanjaa ja näitä ehtoja koskevat kanteet voidaan nostaa vain alueellisissa tai valtiollisissa tuomioistuimissa, jotka sijaitsevat alueella, johon järjestäjä yhdistetään, ja kukin tällaisen kanteen osapuoli hyväksyy nimenomaisesti näiden tuomioistuinten toimivallan. Jos jotakin osaa näistä ehdoista pidetään laittomana tai laillisesti täytäntöönpanokelvottomana, nämä osat poistetaan eikä niitä panna täytäntöön ja mikäli näiden ehtojen pääasialliset ehdot ovat yhä lainmukaisia ja täytäntöönpanokelpoisia, nämä jäljelle jäävät ehdot pysyvät voimassa ja sitovina.

Asiakasta sitovat nämä ehdot sekä järjestäjän tekemät päätökset, jotka ovat kaikissa suhteissa lopullisia ja sitovia. Lain antamien vapauksien puitteissa järjestäjä varaa itselleen oikeuden muuttaa näitä ehtoja milloin vain omalla päätöksellään ja keskeyttää tai perua kampanjan tai kenen tahansa asiakkaan osallistumisen siihen, jos tietokonevirukset, valtuuttamattomat ihmisen suorittamat toimet tai muut järjestäjän hallitsemattomissa olevat asiat vaikuttavat kampanjan hallinnoimiseen, turvallisuuteen tai toteutukseen. Muuten järjestäjästä tulee (omalla päätöksellään) kykenemätön kampanjan toteuttamiseen suunnitelman mukaisesti. Näin voi tapahtua myös muusta järjestäjän omalla päätöksellän määräämästä syystä.

Nämä ehdot ovat kampanjan kokonaisuudessaan muodostava sopimus ja asiakkaalle sitova. Muut sopimukset, suulliset tai muut, eivät ole kampanjan kannalta sitovia, elleivät ne ole kirjallisia ja järjestäjän allekirjoittamia. Jos jokin kampanjaan liittyvä asiakirja on ristiriidassa näiden ehtojen kanssa, nämä ehdot ovat ensisijaisia. Lain antamien enimmäisvapauksien puitteissa mitään vapauksia ei anneta mistään näistä ehdoista minkään asiakkaan ja järjestäjän välisen asian suhteen tai asiakkaan tai järjestäjän kyvyttömyydestä puolustaa tämän sopimuksen mukaisia oikeuksiaan milloin tahansa tai useissa tilanteissa.

Asiakkaalta, joka rikkoo näitä ehtoja tai mitä tahansa lakia, säännöstä tai säädöstä osallistuessaan tähän kampanjaan, sekaantuu kampanjan toteuttamiseen tai aloittaa joitakin järjestäjää, kampanjaa tai muuta osallistujaa kohtaan vahingollisia tai epäreiluja menettelyjä (vahingollisuuden määrittely on järjestäjän yksinoikeus) evätään osallistuminen kampanjaan sekä kaikki muut lainmukaiset oikeudet ja oikeussuojakeinot.

Järjestäjä käyttää asiakkaan järjestäjälle antamia henkilötietoja järjestäjän tietosuojakäytännön mukaan (luettavissa osoitteessa http://en-us.fluke.com/site/privacy). Jos sinulla on näihin ehtoihin tai kampanjaan liittyviä kysymyksiä, lähetä sähköpostia osoitteeseen privacypolicy@fluke.com tai postita ne tässä heti alla olevaan osoitteeseen.

8. Järjestäjän osoitetiedot:

Fluke Europe B.V., BIC 1, 5657 BX , The Netherlands.

9. Tekijänoikeus- ja tavaramerkki-ilmoitukset:
Kampanja ja kaikki sen materiaalit ovat Fluke Corporation -yhtiön ja sen tytäryhtiöiden tekijänoikeuksien alaisia © 2023. Kaikki oikeudet pidätetään. FLUKE on Fluke Corporationin rekisteröity tavaramerkki.


Yhteystiedot:

Osoitetiedot:Fluke Finland Oy
Teknobulevardi 3-5
01530 VANTAA
Puhelinnumero:+46 856 637 400
Faksinumero:+46 800 111 858
Sähköposti:cs.fi@fluke.com

Etusivu   |   Sivukartta   |   Ohjelmistojen käyttöoikeudet   |   Myyntiehdot ja -edellytykset   |   Tietosuojalauseke   |   Vastuuvapauslauseke   |   © 1995 - 2023 Fluke Corporation